Sistemes Airbag

Perquè serveix el Coixí de seguretat?

El coixí de seguretat i els pretensors són un dels sistemes de seguretat passiva més importants dels vehicles. La unitat del coixí de seguretat és l’encarregada de decidir quan i com van a saltar ell coixíns de seguretat i els pretensors dels cinturons de seguretat després de rebre i analitzar la informació que rep constantment dels sensors repartits per tot el vehicle.

Que passa després d’una col·lisió?

Que les dades de la col·lisió es graven en la unitat. Això ocorre perquè els coixí de seguretat i els mòduls de coixí de seguretat estan dissenyats per treballar de manera conjunta. Si es despleguen els coixins de seguretat, els globus han de substituir-se, però, en el cas de la centraleta, es pot procedir a la seva substitució o reparació perquè el sistema funcioni correctament posteriorment (sempre que la unitat no hagi sofert danys físics).

En Bosch Car Service Quatre Rodes, t’oferim una correcta reparació de la unitat, per garantir un estalvi considerable (lloc que evitarem haver de substituir-la per una nova) i la completa seguretat que en cas de nova col·lisió el sistema funcioni correctament.

bosch-car-service-palleja-quatre-rodes-airbag-molins-de-rei

 

Faci la seva Reparació de Sistema d’Airbag amb nosaltres:

Si desitges realitzar la teva reparació de sistema d’Airbag amb nosaltres premi   Contacte  i indiqui com assumpte “Airbag“.